Bootcamp in Amsterdam in groepsverband

Word jij ook zo enthousiast van sporten in groepsverband? Sport je graag buiten, zelfs als het koud is? Dan kun je je aanmelden voor mijn lessen bootcamp in Amsterdam. Tijdens deze lessen kom je samen met een groep enthousiaste mensen en mij in beweging. Een bootcamp training is gericht op het versterken van diverse spiergroepen en het verbeteren van je uithoudingsvermogen. Dit doen we niet aan de hand van de welbekende fitnessapparatuur, maar met natuurlijke trainingsmaterialen. Je doet veel oefeningen met je eigen gewicht, zoals opdrukken, squats en planking. In mijn lessen bootcamp in Amsterdam gebruik ik ook graag boomtakken en gemakkelijk mee te nemen fitnessmaterialen zoals kettlebells. De opdrachten die je krijgt zijn relatief makkelijk uit te voeren, maar wel inspannend en intensief. Ze vergen veel van je op het gebied van spierkracht en conditie. Niet voor niets worden mensen snel fitter wanneer ze mijn bootcamp lessen volgen, want ze zijn een stuk intensiever dan de trainingen die je individueel zou doen.

→ Neem vandaag nog contact op voor een proefles

Gezellige bootcamp in Amsterdam volgen

De reden dat mijn lessen bootcamp in Amsterdam ondanks de intensiteit makkelijk vol te houden zijn is het plezier dat ik meegeef aan de deelnemers. Ik werk als personal trainer in Amsterdam op een hele persoonlijke en enthousiaste manier waardoor mensen zich erg gemotiveerd voelen. Bovendien is trainen in groepsverband sowieso al motiverend, want je helpt elkaar regelmatig bij het uitvoeren van de opdrachten, waardoor er een sterk groepsgevoel ontstaat. Het is bovendien gewoon heel gezellig! Al na enkele lessen merk je dat jouw uithoudingsvermogen en kracht verbeteren, en dat terwijl je lekker buiten in beweging bent met een leuke groep mensen.

Bootcamp in Amsterdam in groepsverband

Hoe ziet een bootcamp les eruit?

Ik begin mijn lessen bootcamp in Amsterdam altijd met een dynamische warming-up inclusief hardlopen en een aantal rekoefeningen. Daarna gaan we aan de slag met verschillende intervaltrainingen. Deze zien er in elke les anders uit, zo zorg ik ervoor dat het nooit saai wordt. Overigens vind ik bij elke vorm van personal training in Amsterdam die ik aanbied dat de focus op plezier moet liggen. Als je met plezier en de juiste motivatie traint is het namelijk veel makkelijker vol te houden en zie je sneller resultaat. Ook bij mijn lessen bootcamp in Amsterdam pas ik dit principe toe. Het zijn effectieve lessen die een positief effect hebben op zowel je fysieke als je mentale gesteldheid. En door mijn uitgebreide ervaring en diploma’s als personal trainer weet je zeker dat je snel resultaten boekt en de oefeningen bovendien op de juiste manier uitvoert.

Heb je interesse? Meld je dan snel aan en kom een lesje bootcamp proberen!

 

Ja! Stuur mij meer informatie over dit onderwerp