Personal Training

Verantwoord bewegen met een gediplomeerde Personal Trainer ? Een afspraak met mij maakt het makkelijker om je work-out te plannen en ook echt te doen. Het is bovendien gemakkelijker om je doelen te bereiken met een privé-trainer als ik.

Wat is een Personal Trainer?

Als Personal Trainer kan je ik helpen om gewicht te verliezen, kracht en conditietrainingen om te zetten of om leniger te worden. Daarnaast ben ik vaak niet alleen een coach, maar ook een vertrouwenspersoon, een leraar, een bron van inspiratie en motivatie.

Praktisch gezien lever ik jou: het geven van veilige, effectieve, individuele trainingen. Ik onderneem ook actie tegen stress, roken en een slecht dieet en kan je helpen om andere slechte gewoonten af te leren.

Ik ben niet (alleen) een spierbundel die jou gaat afbeulen.  Ik kijk naar jou als persoon als geheel, naar je fysieke eigenschappen, je voedingsgewoontes en je mindset.

Intakegesprek

Jouw succes is afhankelijk van een goede start en persoonlijke begeleiding. Ik hanteer een uitgebreide intakeprocedure. Zo weet je in ieder geval dat er zorg aan je wordt besteed. Het begint met een uitgebreid intakegesprek en een aantal tests. In dit intakegesprek bespreek je eventuele lichamelijke klachten en medicijngebruik. Je persoonlijke doelen worden vastgesteld en aan de hand van al deze gegevens krijg je een trainingsprogramma gepresenteerd.

Wat kost het?

Het kostenplaatje is natuurlijk verschillend. Dat is sterk afhankelijk van frequentie en looptijd. Je betaalt in ieder geval altijd voor hetgeen je ook krijgt.

Voordelen

Mijn Personal Training heeft vele voordelen: je krijgt effectieve begeleiding, een optimaal resultaat, persoonlijke aandacht en je bespaart jezelf tijd.
Er kleven eigenlijk geen nadelen aan personal training. Het enige obstakel zijn misschien de kosten. Alhoewel, is dat wel zo?
Wat zijn de werkelijke kosten van een fitnessabonnment, terwijl je niet gaat.

Terwijl veel beroepen gediplomeerd moeten zijn, is er geen formele kwaliteitsnorm voor personal trainers. Daardoor heeft niemand zicht op de kwaliteit.
Kijk naar mijn biografie en check mijn diploma’s en ervaring.

 

GRATIS INTAKE