Personal trainer in Amsterdam voor allerlei sportieve doelen

Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding, tips en adviezen met betrekking tot sport en voeding? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik werk als personal trainer in Amsterdam en kan je persoonlijk begeleiden bij het bereiken van jouw sportieve doelen. Dit doe ik altijd aan de hand van een op maat gemaakt plan, want iedereen is anders. De ene persoon wil graag afvallen, terwijl de andere wil aankomen (doorgaans in spieromvang). Wat jouw sportieve doel ook is, als personal trainer in Amsterdam weet ik precies hoe je dat bereikt. Ik ben gediplomeerd en volg met regelmaat cursussen en trainingen om qua kennis up to date te blijven. Op dit manier zorg ik ervoor dat ik je altijd het beste te bieden heb, en je de beste resultaten kan garanderen.

→ Neem vandaag nog contact op voor een proefles

Mijn werk als personal trainer in Amsterdam

Mijn aanpak als personal trainer in Amsterdam kenmerkt zich door trainen met plezier. Ik ben ervan overtuigd dat je als je plezier hebt tijdens het sporten het je minder zwaar valt en je bovendien sneller resultaten behaalt. Het wordt dan geen ‘moetje’ maar een heerlijk uurtje ontspannen met tevens effect op je mentale gezondheid. Ik doe mijn werk dan ook met veel enthousiasme, welke leeftijd je ook hebt, en wat jouw sportieve doelen ook zijn. Mijn personal training in Amsterdam richt zich in de eerste plaats op sport en beweging, en daarnaast op voeding en leefstijl. Het is namelijk de juiste combinatie van deze factoren waarmee je resultaten behaalt. Daarbij staan structuur en de juiste motivatie centraal. Ik train je niet alleen, maar fungeer als het ware ook als coach, waardoor je je erg gemotiveerd voelt om aan de slag te gaan. Mijn personal training in Amsterdam is gericht op het type training dat het beste bij jou past, waardoor de trainingsschema’s er voor iedereen anders uitzien.

Voor wie is personal training bedoeld?

Wil jij graag wat afvallen maar heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken? Worstel je met een oude blessure en vind je het lastig om te blijven bewegen? Dan kan ik jou als personal trainer in Amsterdam helpen. Ik begeleid mensen met veel verschillende, sportieve doelen, zoals afvallen, aankomen, je beter in je vel voelen of voor revalidatie. Dit kan zowel één op één als in groepsverband, bijvoorbeeld tijdens mijn lessen bootcamp in Amsterdam. Bij de bootcamp lessen ga je samen met mij en een groep mensen buiten sporten. We doen oefeningen in teamverband, maar ook individueel, die over het algemeen spierversterkend werken en je meer uithoudingsvermogen geven. Het zijn trainingen met een relatief hoge intensiteit, maar wel heel erg gezellig doordat je ze in groepsverband volgt. Daardoor zijn ze gemakkelijk vol te houden.

Is zo’n intensieve bootcamp training iets voor jou?

Ja! Stuur mij meer informatie over dit onderwerp