Personal training in Amsterdam

Mijn personal training is bedoeld voor mensen met allerlei verschillende, sportieve doelen. De één wil graag afvallen, terwijl de andere herstelt van een blessure en het lastig vindt om te blijven bewegen. Misschien ben je wel zwanger of juist wat op leeftijd en wil je graag fit blijven, maar zie je heel intensief sporten niet zo zitten. Mijn personal training in Amsterdam is bedoeld om jou te helpen jouw sportieve doelen te bereiken, hoe die er ook uitzien. Het trainingsschema dat ik voor je op maat maak is dus persoonsafhankelijk, en is voor iedereen anders. In dit schema is een groot deel gereserveerd voor sport en beweging, maar ik geef ook aandacht aan voeding en leefstijl. Ook deze elementen zijn namelijk erg belangrijk om fit te worden en te blijven. Doordat ik de schema’s voor iedereen op maat maak passen ze bij jou als persoon en zie je (als je je er goed aan houdt) snel resultaat. 

→ Neem vandaag nog contact op voor een proefles

Personal training in Amsterdam in groepsverband

Je kunt uiteraard bij mij als personal trainer in Amsterdam terecht voor één op één begeleiding, zoals zwemtraining, krachttraining, revalidatietraining, etc.… Daarbij ga ik samen met jou aan de slag met sporten, en kan ik je de volledige aandacht geven. Vind je het echter leuk om in groepsverband aan de slag te gaan? Dan kun je je ook aanmelden voor de leuke Small Group Trainingen of mijn bootcamp in Amsterdam, die altijd buiten plaatsvindt. Tijdens deze trainingen doe je zowel individuele oefeningen als oefeningen in teamverband. Vooral deze tweede zijn erg leuk om te doen, want iedereen motiveert elkaar altijd enorm. Het is echt een uurtje ontspannen en op die manier heb je veel plezier in het sporten. Overigens staat dit plezier bij mijn personal training in Amsterdam echt centraal. Ik ben er namelijk van overtuigd dat wanneer je plezier hebt in het sporten je veel sneller resultaten behaalt en dat je het bovendien makkelijker kunt volhouden.

Personal training in Amsterdam

Aandacht voor voeding en leefstijl

Op de juiste manier in beweging komen is natuurlijk het belangrijkste aspect aan mijn personal training in Amsterdam. Ik geef echter ook veel aandacht aan voeding en leefstijl. Vooral de juiste voeding is erg belangrijk als je specifieke, sportieve doelen nastreeft. Daarom krijg je indien gewenst een op maat gemaakt voedingsschema wat je thuis kunt volgen. Je zult zien dat je met de juiste voeding veel makkelijker en sneller resultaten merken van het sporten, en dat je je bovendien zowel fysiek als mentaal beter voelt. Je hebt meer energie en dit heeft tevens een positieve uitwerking op vele andere gebieden van je leven. Benieuwd naar mijn aanpak?

Neem dan even contact met me op, dan vertel ik je er alles over.

 

Ja! Stuur mij meer informatie over dit onderwerp