Virtuagym ontvangt investering van 6 miljoen voor verdere groei

Virtuagym, leverancier van een cloudgebaseerd fitnesssoftwareplatform en mobiele apps, haalt een series B-financieringsronde van € 6 miljoen op bij Endeit Capital om de internationale groei van het bedrijf te accelereren.

Over Virtuagym

Virtuagym levert een innovatief fitness software platform voor leden engagement, coaching en club management. Het platform bestaat uit een compleet ecosysteem van geïntegreerde mobiele apps met oplossingen voor trainings- en voedingsbegeleiding, het volgen van progressie, online coaching, leden- en stafadministratie, roosteringssoftware, online aanmelden, betalingen, toegangscontrole en meer. Verder omvat het een breed scala aan connecties met een verscheidenheid aan partners om klanten in staat te stellen hun hele bedrijf met het systeem te verbinden.

Met 200+ werknemers en kantoren in Amsterdam, Nederland en Medellín, Colombia, ondersteunt Virtuagym meer dan 11 miljoen consumenten, 4.500 gezondheidsclubs en 25.000 trainers over de hele wereld, waaronder fitnessketens Basic-Fit (NL), Xercise4Less (VK), diverse YMCA’s (VS) en XSport (VS). Ga voor meer informatie naar www.virtuagym.com

LIJFSTIJL Coaches

De LIJFSTIJL Coaches PRO app, die ik gratis ter beschikking stel bij mijn programma’s is gebaseerd op Virtuagym.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.